Trucuri și funcții ascunse pentru Huawei P30 Pro

Profita din plin de telefonul tau inteligent Huawei P30 Pro descoperind aceste trucruri si functii ascunse. Huawei P30 Pro este fara indoiala unul din cele mai bune smartphone-uri ale momentului. Cu ecranul sau Full HD+ de 6,47 inchi, procesorul Kirin 980 si 8GB de memorie vie si modulul foto cuadruplu elaborat in colaborare cu Leica, P30 Pro profita de o serie de excelente performante si zdrobeste concurenta.

Personalizeaza stilul ecranului de pornire. Pe Android exista doua posibilitati in materie de organizare a paginii de primire – cea care pastreaza doar aplicatiile cele mai folosite pe pagina de primire si permite accesul la altele gratie unei icoane dedicate si cea care prefera sa afiseze toate aplicatiile si sa le organizeze in dosare pe mai multe pagini ale ecranului de pornire. Cu EMUI 9.1 toata lumea este multumita, Huawei permite utilizatorilor sa aleaga una sau cealalta organizare. Pentru a personaliza ecranul de pornire acceseaza Setari dupa care alege Ecran de pornire si aspect ecran acasa Stilul ecranului de pornire. Stilul Clasic afiseaza toate aplicatiile pe ecranul de pornire afisate pe mai multe pagini.

Activarea modului Dark Mode. Daca nu iti place modul standard atunci este posibil sa optezi pentru modul Dark Mode. Pe langa aspectul estetic acesta iti va permite sa reduci consumul de energie, sa faci economii in ceea ce priveste autonomia bateriei. Pentru a activa acest mod deschide Setari-Baterie – Intunecarea intefetei.

Activeaza si configureaza Always on Display. In afara de afisarea butonului al senzorului de amprenta, ecranul blocat al telefonului nu are nicio alta utilitate. Este posibil sa corectezi acest lucru alegand optiunea Always on Display care iti va permite sa cunosti data si ora, sa afiseze alertele de mesaje sau de apeluri chiar si atunci cand ecranul aparatului este stins. Deschide Setari – Ecran de pornire – Afisaj permanent activat si activati Afisaj Permanent. Dupa ce blochezi ecranul ar trebui sa iti apara data si ora precum si nivelul bateriei.

Ascunde bretonul telefonului. Daca bretonul in forma de picatura de apa al lui Huawei P30 Pro te deranjeaza este posibil sa il faci sa dispara. Pentru asta, deschide Setari – Afisaj – Mai multe optiuni de afisaj si acceseaza meniul Breton. Este posibil sa optezi pentru optiunea ascunderea bretonului. Zona de afisare va fi lejer redusa prin afisarea unei benzi negre care ascunde bretonul.

Activeaza incarcarea inversa
Chiar daca P30 Pro profita de o autonomie impresionanta si de o incarcare rapida datorita incarcatorului dedicat, se poate transforma si intr-un incarcator fara fir pentru un alt aparat – smartphone, casti sau chiar pentru periuta electrica, datorita incarcarii inverse. Poti activa incarcarea inversa din Setari si sa activezi Incarcare inversa fara fir din meniul Baterie. Este de ajuns sa alegi un aparat compatibil cu reincarcarea fara fir pentru a-l incarca cu ajutorul lui P30 Pro.

Configureaza si Recunoasterea Faciala
Senzorul de amprenta digitala integrat in P30 Pro este extrem de eficient si reactiv cand vine vorba despre deblocarea ecranului. Cu toate acestea, cand degetul este ud acesta ar putea deveni capricios. In astfel de momente poti configura Recunoasterea faciala din Setari – Securitate si confidentialitate dupa are intra in meniul Recunoastere Faciala pentru a-ti inregistra fata.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *