Trei metri deasupra cerului – Summertime

Deja ati auzit despre filmul extrem de cunoscut bazat pe un roman de excepție scris de Federico Moccia și anume “Tres metros sobre el Cielo” sau în limba română “Trei metri deasupra cerului”. Desi pe Netflix găsim serialul sub denumirea de “Trei metri deasupra cerului”, în engleză îl găsim cu denumirea de “Summertime” dar povestea este bazată pe același roman.

Serialul este destul de interesant, m-a captivat numele și am început sa văd primul episod, ba chiar m-am gândit să-l relatez pe episoade pentru a scoate în evidenta povestea căci îmi amintesc ce impact a avut filmul project free tv în care protagoniști erau Hache și Babi.

Aici nu este vorba despre Hache și Babi ci despre Summy și Alessandro, doi adolescenți cu doua vieți total diferite. El motociclist de performanta care participa la curse și turnee iar ea o fata simpla dintr-o familie cu probleme.

Primul episod introduce personajele în scena și mai exact pe protagoniștii noștri Summer și Alessandro, Edo, Sofia și Dario. Nu știu de ce dar am impresia ca în jurul acestor personaje se va contura toată acțiunea pe întreg parcursul serialului.

Summer, un nume cu adevărat interesant, este o fata descurcăreață putin timida și la locul ei. Este genul de om blând care ajuta cu ce poate și isi dorește sa fie înțeleasă mai mult de mama ei. Aceasta are grija și de sora ei mai mică si totodata afirma încă din primul episod ca urăște vara, Desi numele ei ales de Tatal sau este chiar “Summer”.

Alessandro pare genul băiatului petrecăreț si popular care are cariera si bani dar la fel ca si Summer, provine dintr-o familie destrămată după ce părinții lui divorțează. Tatal sau îl presează cu cariera în motociclism desi acesta a suferit recent o accidentare severa. Tot ce-i cere tatălui sau este sa îl lase sa isi revină total, astfel isi dorește o vara fără cursele de motocicleta pentru a se liniști si a se recupera după accidentarea suferită.

O petrecere ii aduce pe cei doi împreună si din cauza unui incident putin neplăcut aceștia reușesc sa se cunoască insa fără sa isi spună prea multe cuvinte. Sfârșitul episodului 1 ii surprinde când Summer intra în biroul mamei lui Alessandro pentru a-și cauta o slujba la hotelul pe care aceasta îl manageriază.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?