Stranger Things sezonul 3 – Netflix dezvăluie noi imagini

Ce vor deveni Eleven si amicii sai din Stranger Things? Vor aparea noi personaje care se vor instala in oraselul Hawkins ? Stim putin mai multe despre sezonul cu numarul 3 al serialului Stranger Things datorita unui nou trailer recent dezvaluit de Netflix.

Cu siguranta ai devorat sezonul cu numarul 2 al serialului Stranger Things in octombrie 2017. Daca abia astepti sa afli ce se va intampla mai departe cu Eleven si amicii sai iata tot ce trebuie sa stii despre sezonul 3 al serialului Stranger Things.

Trailerul acestui nou sezon. Il asteptam cu totii cu nerbadare inca de la anuntarea noului sezon. Trailerul noului sezon a fost in sfarsit dezvaluit de Netflix si promite sa fie la fel de adictiv ca si sezoanele precedente. Mike, Eleven, Dustin si ceilalti sunt acum adolescenti, au crescut si s-au maturizat. Sezonul nouu va fi, speram noi, ocazia de a invata mai multe despre experientele din Hawkins din ultimii ani insa si sa lege relatii intre diferitele personaje. In ceea ce priveste imaginile, estetica este la fel de impresionanta ca si in sezoanele precedente, atmosfera de anii ’80 este prezenta si ea insa parca este mai colorata decat in celelalte sezoane.

Trailerul nou pare sa se concentreze de aceasta data pe personajul lui Billy. Ii vom regasi bineinteles pe Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper) si Dacre Montgomery (Billy).

Si, in acest nou sezon vom intalni o multime de actori noi. Conform unui site american am putea intalni trei noi personaje.

Ne vom intalni drept urmare cu primarul Larry Kline descris drept un politician clasic al anilor ’80, un barbat patetic si ghidat doar de propriile sale interese. Bruce va fi un jurnalist corupt in varsta de 50 de ani iar Patricia Brown va fi vecina draguta careia ii place sa se ocupe de gradina sa.

In ceea ce priveste data de difuzare, sezonul 3 va fi disponibil incepand cu data de 4 iulie.

Un comentariu la „Stranger Things sezonul 3 – Netflix dezvăluie noi imagini

  1. V-am citit comentariile watchfree unele chiar m-au amuzat, serialul nu este o capodopera, nu stiu daca exista un serial PERFECT, fiecare are greselile lui. Serialul aste este altceva decat cele de pana acum, la ce ma refer? ma refer ca rolulile principale sunt jucate de niste copii si 60%(zic si eu, poa’ sa fie mai mult) din actiune sunt implicati acei copii, dar asta nu inseamna ca este un serial pentru copii, ma lasi. Mie mi-a placut, urmeaza sez 4. O zi faina.

Lasă un răspuns