Pantalonii scurți de blugi, ideali pentru o vară în denim

Piese vestimentare perenă din dressing, pantalonii scurţi de blugi sunt cele care se adaptează tuturor tendinţelor şi stilurilor. Fie cu talia înaltă, îndoiţi la nivelul tivului, cu tivul descusut sau deşirat…. Pantalonii scurţi din denim se impun drept un must have veritabil al sezonului estival. Iată care sunt cele mai frumoase modele pentru vara anului 2021 care trebuie să se regăsească la tine în dressing.

De când valul de piese vestimentare inspirate din anii 1990 a invadat scena modei, blugii scurţi cu un model vintage se impun drept cea mai în vogă tendinţă. Pantalonii scurţi vintage, cu talia înaltă, cu un aer retro, cu imprimeuri funky sau cu broderii cool şi pop sunt cei mai trendy. Dar nu numai.

Pantalonii scurţi cu talia înaltă. De ceva sezoane încoace, blugii cu talia înaltă, cu alurile clasicului model Levis 501, perfect croiţi, sunt un veritabil must have de ceva sezoane încoace. În sezonul estival trebuie să mizezi pe versiunea lor scurtă. Se pot adapta tuturor morfologiilor şi pieselor vestimentare. Un adevărat miracol.

Pantalonii scurţi de blugi… puţin mai lungi. Pantalonii scurţi lungi, da, sunt un paradox. Dar sunt un veritabil must have atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute ale verii. Cu talia înaltă, puţin evazaţi sau mai boyfriend, cu o lungime midi, purtaţi cu un tip mulat şi cât mai mini sunt cei mai frumoşi.

Pantalonii scurţi cu imprimeuri. Dacă te-ai săturat de veşnicii pantalonii din denim în nuanţe de albastru, ai o altă opţiune la îndemână. Poţi miza pe cele mai frumoase modele de pantaloni scurţi de blugi cu cele mai frumoase detalii croşetate, brodate, din dantelă, şireturi, imprimeuri Disney sau mai funky…Purtate cu topuri în tonuri neutre vei obţine cele mai cool şi mai trendy ţinute. Sau mai poţi miza pe pantalonii scurţi în nuanţe de negru.

Un comentariu la „Pantalonii scurți de blugi, ideali pentru o vară în denim

  1. The Amazing Spider-Man 2 watchserieshd
    Scurtă descriere: filmul a fost cam lung şi de aceea fazele acelea plictisitoare,probabil dacă era ca un film normal 1h şi 30 min era mut mai reuşit,iar dacă spider man făcea glume dalea gen „WTF!?” cum făcea el … oricum filmul a fost destul de reuşit singura chestie care nu am înţeleso este „Gwen” aia,”Gwen” e numele surori lu Ben 10 nu a iubitei lu’ Pitter,pe ea o chema „Marry Jain” sau ceva de genu .. )

Lasă un răspuns