M-am hotărât să mă mut la casa mea

Acum în jur de 5-6 ani am plecat din provincie unde stăteam alături de părinţii şi sora mea şi m-am mutat în alt oraş cu chirie, treptat ajungând să stau într-un apartament din capitală, bineînţeles tot închiriat şi el.

După atâţia ani de MUNCĂ m-am săturat să stau mereu la mâna proprietarului şi am ajuns la concluzia că trebuie să mă mut şi eu la casa mea, ca tot omul.

Am început încă de acum 1 an să studiez preţurile, zonele, şi să mă informez despre proiecte case asta însemnând cum stă treaba cu ele, ce preţuri sunt şi ce firmă să aleg pentru a îmi face un proiect al viitoarei mele case care să fie pe placul meu.

Deşi aveam de gând să îmi construiesc căsuţa în Bucreşti am ajuns totuşi la concluzia că mai bine aş face-o în provincie, undeva la nu mai mult de câteva ore de mers cu maşina pentru a ajunge la Bucureşti, dat fiind faptul că în munca pe care o practic eu nu mă simt deloc avantajat dacă aş sta în capitală, oportunităţile din Bucureşti fiind probabil cel mai fundamental motiv pentru care tinerii şi nu numai aleg să se mute acolo.

Deşi veniturile pe care le încasez lună de lună îmi permit să trăiesc destul de bine chiar şi stând în chirie fie la casă fie în vreun apartament am preferat totuşi să încep demersurile pentru o casă numai a mea dat fiind faptul că am început să simt nevoia de o oarecare siguranţă, fără să mă mai gândesc că este posibil ca proprietarul să se sature de închiriat apartamentul şi să ia o decizie nu foarte favorabilă pentru mine, făcându-mă nevoit să încep căutările pentru un alt loc în care să locuiesc.

Pe când dacă atunci când stai în casa ta nu mai ai cum să-ţi faci griji că te va da cineva afară pe neaşteptate.

Lasă un răspuns