Je te veux moi non plus, noul film al lui Inès Reg

Salile de cinema sunt inchise? Nu este nicio problema deoarece noul film al lui Inès Reg si Kevin Debonne, sotul sau poate fi urmarit online. Duo-ul propune filmul Je te veux moi non plus pe Prime Video, platforma de streaming Amazon, primavara viitoare. Si, comedia romantica se dezvaluie deja prin intermediul unui trailer.

Primul film pentru Inès Reg
Chiar daca Inès Reg a aparut pe scena in fata publicului incepand cu anul 2013, abia in anul 2019 a reusit sa se faca cunoscuta in fata marelui public datatorita unui clip video postat pe Instagram. Dupa ce a participat la emisiuni precum Vendredi tout est permis, Inès Reg debuteaza la cinema. Prime Video a anuntat ca incepand cu 26 martie va difuza filmul Je te veux moi non plus.

O comedie romantica…in cuplu
Realizat de Rodolphe Lauga, acest film a fost scris de catre umoristul Kevin Debonne. Este vorba despre o comedie romantica ultra clasica. Dupa cum putem observa din trailer, acest lung-metraj ne va face sa radem destul de mult insa cu siguranta nu va revolutiona genul.

Despre ce este vorba?
Nina si Dylan, cei mai buni prieteni din copilarie, nu au niciun secret unul fata de altul. Acum, Nina locuieste la Paris in timp ce Dylan locuieste la Biarritz. Dylan a visat mereu ca vor fi impreuna pentru totdeauna insa nu a incercat niciodata sa faca pasul cel mare deoarece ea isi bate joc de el de fiecare data cand incearca ceva, de fiecare data cand evoca un viitor impreuna. Atunci cand Nina isi paraseste iubitul si decide sa se mute la Biarritz intr-o vacanta improvizata impreuna cu cele mai bune prietene, parca ceva se intampla cu ea, ceva se declanseaza in ea. Nina realizeaza ca el este barbatul vieti. Dar…acum, Dylan este intr-o relatie. Plina de rasturnari de situatie, povestea lor de iubire va fi mai complicata decat au prevazut.

Lasă un răspuns