Filipine și locurile sale de vis – de văzut

Știi cam tot ce trebuie despre Thailanda, Cambodgia și Indonezia. Dar de Filipine ce știi? Să alegi între cele 7197 de insule poate fi un lucru extrem de complicat. De aceea, noi am întocmit pentru o listă cu cele mai frumoase locuri ce pot fi vizitate în timpul unui sejur în Filipine. Ești gata să descoperim împreună aceste locuri de vis?

Vigan, Ilocos Sur
Vigan este un oraș din secolul al XVI-lea extrem de bine conservat. Plimbându-te pe străduțele înguste ale acestui fost oraș comercial vei avea impresia că ai făcut o călătorie în timp. Nu este de mirare faptul că Vigan este înscris în patrimoniul UNESCO. Trebuie să vizitezi neapărat muzeele istorice ale acestui fost oraș colonial și să guști din preparatele delicioase.

Insulele Batanes, Cagayan Valley
Insulele Batanes formează cea mai nordică provincie din Filipine, Cagayan. Una din cele mai mici dar și cea mai puțin populată. Merită să fie vizitată deoarece peisajele sunt de vis. Vei avea impresia că te afli în Noua Zeelandă. Casele tradiționale Savidug și Chavayan merită o vizită. O drumeție la vulcanul adormit de pe muntele Iraya nu trebuie să lipsească de pe lista de activități.

Alaminos, Pangasinan
Îți este greu să alegi între numeroasele insule din Filipine? Vei mai găsi încă 100 în Alaminos. Aici turiștii au posibilitatea de a înota până la grota submarină de pe Governor´s Island și să facă excursii pe una din insule.

Insulele Siargao, Suigao del Norte
Siargao este cunoscut drept capitala surfului din Filipine însă nu este nevoie să fii expert în surf pentru a putea profita de valuri. Suie-te pe o bangka (ambarcațiune din bambus) și parcurge Naked Island, Daku Island și Guyam Island. Vizitează grotele Sohoton cu caiacul și explorează rezerva marină și caverna. Vei găsi un bazin natural înconjurat de formațiuni stâncoase la Magpopongko.

Un comentariu la „Filipine și locurile sale de vis – de văzut

Faci un comentariu sau dai un răspuns?