Dead to Me, noua bombă Netflix pe care nu trebuie să o ratezi

Una si-a pierdut sotul, lovit de un sofer care a fugit de la fata locului. Cealalta ascunde, sub un aer mereu optimist, un secret teribil. Intalnirea lor va fi una exploziva. Dead to me este noul serial bomba Netflix pe care nu trebuie sa il ratezi sub nicio forma. De ce? Iti spunem in cele ce urmeaza.

Dead to Me este povestea a doua femei radical diferite. Daca la prima vedere acest serial pare unul bazat pe doliu sa stiti ca nu este deloc asa. In realitate, este vorba despre o comedie psihologica si intriganta oferita de Netflix. Bogata in rasturnari de situatii si scene amuzante totodata, serialul beneficiaza de prezenta a doua actrite care isi joaca rolul la perfectie. Drept urmare, Dead to Me este noul serial Netflix pe care nu trebuie sa il ratezi.

Dead to me…povestea. Jean si-a pierdut sotul recent, accidentat mortal de un sofer care a fugit de la fata locului. Aceasta mama de familie impulsiva si cinica este determinata sa il gaseasca cu orice pret pe cel/cea care i-a ucis sotul. Insa si sa depaseasca aceasta perioada de doliu cat mai repede cu putinta si sa isi continue cariera stralucita de agent imobiliar. Judy este exact opusul lui Jean – este dulce, calma, blanda si de un optimism rar. Si ea si-a pierdut logodnicul recent si incearca sa treaca peste aceasta trauma. Cele doua femei se intalnesc in cadrul unui grup de terapie consacrat doliului si se imprietenesc rapid. Insa aparentele sunt inselatoare – chiar daca Jen este exact asa cum pare din afara, Judy in schimb ascunde un secret teribil.

Dead to Me reuseste sa exploreze mai multe teme: cea a doliului, a razbunarii si a iertarii. Totul cu mult umor. Un pariu ambitios dar reusit pentru Dead to Me care combina cu succes ancheta politista, comedia si drama.

Christina Applegate (Jen) si Linda Cardellini (Judy) sunt principalele personaje ale serialului. Christina Applegate revine cu aceasta ocazie in forta in acest serial. Acest personaj i se potriveste ca o manusa. Acest lucru putem afirma si despre Linda Cardellini care interpreteaza o Judy mai mult decat convingatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?