De ce ai nevoie de un content writer pentru site-ul tău?

In mediul online, pe langa mesajele pe care le vad utilizatorii exista si tehnici specifice continutului pe care le cunosc de obicei content writerii si expertii in SEO. Sunt elemente tehnice pentru care nu vom intra in detaliu, dar este important ca fiecare posesor de site sa inteleaga importanta unui content writer foarte bun pentru materialele publicate.

In primul rand content writerul se ocupa de mesajul scris. Indiferent ca este vorba de materialele de pe blog sau de alte materiale scrise din diverse sectiuni ale site-ului, un creator de continut bun va sti exact ce sa scrie.

De exemplu, pentru pagina de Home a unui site sau pentru pagina de contact, de oferte, pentru produse si pentru detalii si sectiunea Despre noi, mesajul trebuie sa se pastreze in anumiti parametri.

Un content writer bun stie ca nu ai de ce sa postezi pe home detaliile produsului X cum nici in descrierea produsului Y nu vei pune informatiile pe care le prezinti la Despre noi.

Acest aspect poate fi logic pentru toti, ceea ce conteaza este ca persoana care creaza continut,va sti de asemenea si sa formateze mesajul in asa fel incat sa fie perceput corect de motorul de cautare. Este important ca mesajul sa fie structurat si cat mai usor de citit.

Sunt importante titlurile si subtitlurile, listele ordonate sau neordonate, intercalarea scrisului cu imagini si linkuri, densitatea de cuvinte cheie si alte astfel de detalii care sunt vazute foarte bine de boti.

Pentru asta este necesara prezenta unui content writer care sa faca un continut de calitate si foarte util publicului, care sa genereze vizualizari si parcurgerea mesajului cat mai fluida, in timp ce articolul respecta si toate normele sugerate de botii care exista pe motoarele de cautare.

Lasă un răspuns