Cuplurile din seriaul Grey’s Anatomy de care ai uitat cu siguranță

In numai putin de 16 sezoane au existat o multime de cupluri in acest serial. Atat de multe incat parca am si uitat de unele dintre ele…. Haideti sa ne amintim de cateva dintre ele.

Alex si Lucy. Daca pronuntam numele de Lucy Fields, acesta iti spune ceva? Aparuta in sezonul sapte al serialului aceasta lucra la sectia de obstetrica si de ginecologie si s-a ocupat mai ales de sarcina lui Callie. Inainte de a incepe o relatie cu Alex. Povestea lor s-a incheiat insa din cauza faptului ca Alex a ratat oportunitatea de a lucra in Africa. Din cauza ei.

Lexie si Jackson. Sezonul sapte este sezonul in care Lexie si Jackson au incept si ei sa iasa impreuna. Da, da, inainte de April si de Maggie, fiul lui Catherine a avut o aventura cu Lexie. Adica cu sora lui Merdith. Cuplul lor s-a format dupa inca una din multiplele despartiri dintre Mark si Lexie. Dar aceasta din urma era clar inca indragostita de celebrul chirurg plastician.

Jo si Jason. Jo este departe de a avea relatii usoare de iubire. Si primul medic cu care iese din spital este dovada clara a acestui lucru. In sezonul cu numarul noua incepe o relatie cu Jason, interpretat de catre Charles Michael Davis din „The Originals”.

Arizona si Eliza. De-a lungul celor 16 sezoane din serial, aici am putut vedea perindandu-se o multime de doctori si pe unii chiar preferam sa ii uitam. Este si cazul medicului Eliza care a agasat atat fanii cat si pe cei din spital. Sa nu vorbim despre relatia sa cu Arizona care chiar a lasat urme in analele serialului.

Maggie si Clive. Daca nu iti amintesti de Clive, nu e mare pierdere. Personajul sau apare in sezonul cu numarul 14 si iese cu Maggie dupa ce s-au intalnit pe Tinder. Pana cand aceasta descopera ca este in realitate, casatorit.

Owen si Emma. Owen este cunoscut pentru relatiile sale de dragoste complicate. Dar cu Emma a avut parte de o relatie fara prea multe drame. In timpul numeroaselor sale rupturi cu Cristina. Emma avea toate calitatile si chiar voia sa aiba copii. Dar cand anunta ca va renunta la cariera atunci cand va deveni mama, acesta isi da seama ca are nevoie de cineva care sa ii impartaseasca pasiune.

Meredith si Finn. Meredith este foarte obisnuita cu triunghiurile amoroase chiar de la inceput. Iar in sezomul 2 are o relatie mai serioasa cu Finn, un veterinar. Cel mai mare defect al sau- nu este Derek.

Lasă un răspuns