Ce poate să spună contul tău de Netflix în secret despre tine

Celebra platforma de streaming a revolutionat cotidianul nostru inca din anul 2013. Si la fel ca si un cuplu mai vechi, fiecare spectator a pus la cale o rutina personala. Iata ce pot sa spuna alegerile tale despre tine.

Am o pasiune secreta pentru povestile de dragoste. Le consumam cel mai adesea mai ceva ca o cutie de inghetata. Platforma difuzeaza foarte multe comedii romantice si chiar a investit foarte mult in productiile de acest gen. O jurnalista indragostita de un print, o femeie de afaceri care colaboreaza cu un barbat fermecator dar detestabil… scenariile nu sunt noi dar chiar au succes in randul utilizatorilor.

Acest lucru demonstreaza ca unele persoane sunt foarte nostalgice dupa perioada adolescentei sau ca isi amintesc cu drag de prima iubire si despre primii fiori ai dragostei.

Sunt fascinat de universul „serial killers”. In serialul „You” un baiat hartuieste o tanara femeie si pana la urma ajunge sa o omoare sub pretextul ca protejat-o. Ai spus cumva „romantic”? Linisteste-te. Daca iubesti un psihopat, asta nu inseamna neaparat ca esti o persoana rea. Ba din contra. Aceasta lectie ne poate spune mai multe despre natura umana. Se exploreaza un personaj ambivalent, cu o moralitate indoielnica, dar cu o textura morala bogata si complexa. Aceste personaje ne depasesc deoarece depasesc o bariera pe care alte persoane nu o pot depasi.

Fac un maraton cu seriale. In momentul in care apare sezonul numarul 3 la „Stranger Things „ sau sezonul 2 din „Sex Education” nu mai esti disponibila pentru nimeni, nici pentru mama ta. Este vorba despre o experienta halucinanta placuta, deoarece ne regasim intr-un alt univers. Si trebuie sa recunoastem ca Netflix participa din plin cu asta, cu butonul sau de „episodul urmator”. Aici nu este vorba despre dependenta, ci despre o conduita excesiva. Cel mai bine ar fi insa sa lasam putin sa treaca intre doua episoade.

Continui sa ma uit la serial chiar si atunci cand partenerul meu este absent. Mai nou, urmarirea de seriale pe Netflix este activitatea preferata de catre cupluri. Dar unora le vine greu uneori sa reziste la tentatia de a se uita la un episod nou sau la un serial nou atunci cand celalalat nu este disponibil. Deja acest lucru se numeste Netflix cheating si deja 47% din utilizatori au trecut prin asta. Nu este vorba despre o nevoie reala de a trada, ci mai degraba de o mini tradare.

Lasă un răspuns