Care sunt cele mai bune smartphone-uri sub 200 de euro?

Achizitionarea unui smartphone eficient sub 200 de euro este posibila in 2019. Unele din aceste smartphone-uri « ieftine » prezinta unele caracteristici pana in momentul de fata rezervate telefoanelor din gama premium. Pentru a va usura achizitionarea am selectat pentru voi cele mai bune telefoane inteligente sub 200 de euro in luna mai.

Gata cu telefoanele inteligente nedemne sau cu cele care ii ofera utilziatorului o experienta dezamagitoare. Chiar daca aceasta provocare era aproape imposibila in urma cu ceva timp, in ziua de azi este foarte posibil sa gasesti un telefon sub 200 de euro, mai mult decat performant. Segmentul smartphone-urilor ieftine a castigat in maturitate si gasim actualmente pe piata aparate susceptibile de a acoperi in mod corect nevoile majoritatii utilizatorilor. O concurenta acerba s-a instalat intre fabricanti, fapt ce a stimulat aceasta piata extrem de disputata, cu numeroase referinte posibile, mai mult sau mai putin reusite.

Astfel, in fata acestei avalanse de smartphone-uri comercializate in acest segment de pret alegerea nu este tocmai usoara cum cred majoritatea. Calitatea afisarii, aparate foto, autonomie si performanta, finisaje, iata cateva din cele mai bune smartphone-uri sub 200 de euro in luna mai.

Xiaomi Redmi Note 7. Note 6 era cel mai bun smartphone sub 200 de euro anul trecut iar Xiaomi isi pastreaza titlul cu noul sau Note 7. Constructorul chinez vine cu un telefon eficient si performant, din gama mid range, un produs remarcabil de coerent. Finisaje avantajoase, ecran LCD de 6,3 inchi, aparat foto eficient si pe timp de noapte, autonomie superioara concurentei, acest Note 7 « ingroapa » concurenta.

Huawei P Smart (2019). Huawei pune accent pe securitate odata cu lansarea acestui telefon, cu un produs cu un design flatant si o fisa tehnica mai mult decat buna. Efectul ceramic de pe partea dorsala si calitatea pozelor sunt doua puncte care ii permit sa se distinga. Ne aflam in fata unui produs bun, echilibrat, foarte bine conceput, in ciuda unelor concesii facute.

Motorola Moto G6 Play. Moto G6 Play detine o arma secreta, o baterie enorma de 400 mAh. O capacitate maxima combinata cu un ecran de 5,77 inchi si un procesor nu foarte gurmand care ii confera lui G6 Play o autonomie exceptonala, in special in aceasta categorie de pret. In ceea ce priveste restul caracteristicilor, nimic nu diferentiaza acest telefonul de restul telefoanelor existente in acest segment de pret. Designul este unul conventional, aparatul foto este unul mai mult decat onorabil si performantele nu sunt glorioase dar, per total, este un telefon bun.

Si pentru 50 de euro in plus?
Honor Play. Cu dorinta afirmata de a propune un smartphone puernic care sa raspunda nevoilor pasionatilor de gaming, Honor Play surprinde prin performantele sale, autonomia impecabila si finisajele frumoase. Chiar daca ecranul este unul frumos, Honor a facut unele concesii in ceea cepriveste calitatea pozelor pentru a propune un telefon la un tarif mai degraba agresiv. Insa, in ciuda acestor lucruri, Honor Play ramane un telefon recomandabil cu un solid raport calitate/pret.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?