Bridgerton, serialul Netflix pentru fanii Pride and Prejudice și Downtown Abbey

Netflix va dezvalui in curand un nou serial, Bridgerton. In program- costume de epoca, intrigi amoroase si politice si cea mai prolifica si mai inspirata creatoare- Shonda Rhimes.

Deci daca esti fan inrait al serialului Downtown Abbey si al filmelor sau serialelor Pride and Prejudice, iata un serial ce ar trebui sa fie pe placul unui Lord sau al unei Lady.

Dupa Grey’s Anatomy, Station 19 sau How To Get Away With Murder, Shonda Rhimes schimba in mod radical universul. Aceasta a semnat in anul 2017 un contract cu Netflix si abia asteptam sa vedem fructul acestei colaborari.

Deci noul sau serial Bridgerton va ajunge in curand pe Netflix. A fost creat de Chris Van Dusen, un fidel acolit al sau de ceva decenii incoace. Si daca ne uitam la cateva poze, putem observa ca diversitatea va fi onorata, un lucru ce nu se intampla in alte seriale istorice.

Bridgerton este o adaptare a seriilor de carti cu acelasi nume, scrise de britanica Julia Quinn. Saga este o romanta istorica care spune povestea celor din familia Bridgerton.

Este deci vorba despre o romanta istorica care va da dependenta fara doar si poate.

Povestea urmareste destinul lui Simon Hastings, tanarul Duc cu un caracter versatil si al lui Daphnée, o tanara fata independenta care sta sub presiunea parintilor.

Pentru a satisface regina si familiile respective, se prefac ca sunt intr-o relatie. Dar acest lucru este periculos si cu riscuri. Sunt spionati de catre Lady Whistledown, un fel de Gossip Girl al presei de scandal a epocii.

Cea mai buna veste- acest serial va aparea pe platforma Netflix chiar de Craciun. Cadoul ideal de Craciun deci de la Netflix pentru a sta pe langa brad si a ne incalzi sub o patura groasa.

Si o alta veste buna- aceasta saga are opt parti. Si daca serialul va fi un succes, cu siguranta ca serialul va avea si sezoane urmatoare.

Lasă un răspuns