7 motive care te vor face să râzi mai des

Pe langa faptul ca iti aduce un sentiment de bucurie intensa, zambetul sau rasul vin cu o multime de beneficii si efecte pozitive asupra sanatatii si mentalului. Descopera care sunt acestea.

Vei ameliora legaturile sociale. Rasul este cel mai direct drum dintre doua persoane. Doarece un lucru e sigur- daca vei rade, vei reusi sa te destinzi mult mai repede si mai usor, mai ales atunci cand esti in fata unui necunoscut. Te ajuta de asemenea sa te intregezi mai usor intr-un grup, sa spargi gheata si sa faci fata unei persoane care nu vorbeste aceeasi limba ca si tine.

Iti vei mari capacitatile respiratorii. Rasul este o adevarata bula de oxigen. In timp ce razi bronhiile se deschid mai larg si maresc astfel ventilatia pulmonara.

Rasul este foarte benefic pentru sistemul cardiac. Rasul este cel care poate ameliora circulatia sanguina si oxigenarea creierului, limitand astfel cheagurile de sange. In plus, dupa o repriza buna de ras, ritmul cardiac va scadea, dar si presiunea arteriala. Anumite studii chiar au ajuns sa demonstreze ca rasul poate sa previna bolile cardiovasculare.

Vei calma stresul. Nu degeaba te apuca o criza de ras atunci cand treci printr-o perioada de stres intens. Rasul te poate ajuta sa declansezi tensiunile nervoase si sa iti calmezi nervii. Un veritabil anti-stres pe care medicii il recomanda macar 10 minute in fieacare zi.

Te ajuta sa faci sport fara efort. Rasul chiar poate echivala cu o sedinta de sport, iti vine sa crezi sau nu. Este cel care pune la treaba o multime de muschi ai fetei, dar si pe cei de la gat, de la spate si chiar de la abdomen.

Iti vei pune creierul la munca. Rasul este bun si pentru creier sau pentru memorie. Un test chiar a demonstrat ca facultatile memoriei se imbunatatesc cu pana la 40% dupa ce ai vizionat o comedie.

Rasul poate facilita digestia. Provocand contractii ale abdomenului, rasul faciliteaza si diegstia. Stimuleaza vezica biliara, intestinele si stomacul. Acestea produc mai mult suc digestiv si ajuta la un tranzit mai bun. In plus, se va limita constipatia.

Un comentariu la „7 motive care te vor face să râzi mai des

  1. foarte interesanta ideea filmului movies123 un film impresionant, fara comentarii. cum s-a mentionat si mai sus. daca citesti libertatea, iar motivul pentru care tii post este „ca asa e bine”, filmul ti se poate parea o pierdere de vreme. referitor la cei care dezbat subiecte de gen „exista sau nu dumnezeu”: nu puteti voi decide asta. fiecare crede cum crede, si tine pentru el. asta e un subiect delicat, care necesita un anumit nivel de cunostinte pentru a fi dezbatut.

Lasă un răspuns